Imprimeix

L’apunt de la Diada de Germanor

 

Diumenge actuem a la plaça de l'Antic Escorxador en la segona edició dela nostra Diada de Germanor, acompanyats dels Xiquets de Vila-seca i els Castellers d'Andorra. Com el seu nom indica, la filosofia de la diada és la de convidar colles amigues per tal d'estrènyer lligams amb elles. Per això en acabar l'actuació es programa també un dinar popular. L'any passat, la primera edició de la diada va tenir lloc a la plaça del Fòrum, i ens hi van acompanyar els Xiquets de Vila-seca i els Xiquets de Cambrils. Enguany, novament amb els Xiquets de Vila-seca i amb la novetat dels Castellers d'Andorra, hem apostat per un canvi d'ubicació. "Estrenarem" com a plaça castellera la de l'Antic Escorxador, al davant del Rectorat de la URV. En realitat, tot i que sí que serà per primera vegada en format de diada castellera, no serà la primera vegada que hi actuem, en aquell indret. Per exemple, ja ho vàrem fer el 25 de febrer del 2007. Hi vam bastir un pilar amb motiu de la inauguració de la mateixa plaça i del Centre Cívic de la Part Alta. Ho recordeu?

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol
Ematsa  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.