Imprimeix

Lluïda estrena de castells de vuit a Sants

Aquest migdia, a la Plaça Bonet i Muixi del Barri de Sants de Barcelona, la Colla Castellers Xiquets de Tarragona hem actuat convidats pels amfitrions, els castellers de Sants, en la celebració de la Diada del seu XXII aniversari, acompanyants pels Castellers de Vilafranca.

Les colles hem ofert una diada àgil, ràpida que s'ha resolt en pràcticament dues hores, demostrant així, la feina feta als respectius assaigs.

Nosaltres, que tancàvem rondes, hem sortit, en primera ronda, amb un 3de8 que, tot i els nervis de ser el primer, ha estat serè i s'ha resolt sense complicacions.

En segona ronda, ens ha arribat el moment d'atacar el 2d8f i ho hem fet amb una solvència impròpia de ser el primer i amb una fermesa que posa de manifest el domini, com a la campanya passada, d'aquesta construcció. A més, com anècdota, per un dia, és el més matiner de la història de la Colla.

I, per acabar la gran diada d'estrenes de vuit, hem triat el 4d8, tancant la tercera ronda, que s'ha executat amb correcció, naturalitat i sense complicacions. Fent, en ronda de pilars , dos pilars de cinc.

Hem marxat amb més que els deures fets per avui. Doncs, a banda de complir amb veterania l'objectiu dels castells de vuit, mai la Colla havia estrenat tres castells de 8 el mateix dia a l'inici de temporada igualant així l'actuació de 2014 que és la millor feta a Barcelona. A més a més, destacar l'ampliació dels troncs en les dues construccions bàsiques i estrenes importants de canalla i quints.

Pel que fa a la resta de les colles amb qui hem compartit plaça, els Castellers de Sants han fet; 3d8, 2d8f, 4d8 i 4pd4 i 2pd5. I els Castellers de Vilafranca han portat a plaça, el 4d8a, 2d8f, 7d8, pd6 i 5pd4

Moltes gràcies a tots!! Aquest era el salt, amb contundència i molt bona imatge. Així sí! Seguim!

Dimarts més! 19.30h canalla. 20.30h general.

 

 

2d8fSants15 2

 

 

 

 

 

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.