Imprimeix

Històrica Santa Tecla 2015

Històrica Santa Tecla 2015

Moltes felicitats Colla, enhorabona companys; per aquesta històrica Santa Tecla 2015

El dia 20 va ser el dia. Humils i enormes, responsables i conscients hi vam anar, ‪#‎VamGaudir. Moltes gràcies a tots. Una brillant diada castellera, compartint plaça amb els Castellers de Vilafranca, amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i amb la Colla Jove de Tarragona, vam estrenar el 5d9f (c) i el pd8fm (c), acompanyant-lo del 2d9fm (c) i del 3d9f, ara, sempre fidel.
Vam fer tres GE!!

La plaça bullia de castells. Una plaça que des de fa uns anys creix castellerament amb la Diada de primer diumenge de festes; de la mà de les colles que ens acompanyen, hem contribuït, cada any millor, a fer-la més gran. Enguany hem lluït.


Acabada la diada, vam gaudir d'un fantàstic dinar de colla organitzat pels Grallers i Timbalers de la Colla.
Moltes gràcies per la feinada, per les ganes i pel com. Així també ens fem grans! Agrair també la col·laboració de la Bodega Jordà, de la Botiga del Cafè i dels Servei d'Hosteleria Jofrè.
I, per acabar la jornada, tots convocats al local, i convidats els castellers de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca, vam reviure la diada del matí, parlant de castells i entre castellers.
Tot seguit, ambient, música i molta xalera per celebrar un gran dia, aquella Santa tecla de 2015...
Moltes gràcies a tots per la col·laboració, la participació i sobretot, per fer el que fem i com ho fem!

 

El dia de Santa Tecla, emplaçats a la Font, també va ser una diada històrica: Quina gran Santa Tecla! Hi vam tornar amb tot i tots, els d'antes, els d'ara, aquí i on siguin. Vam ser allò q volíem ser!

Responsables i conscients vam obrir de 3d9f: d'estampa! Hi vam tornar amb el monstre, 5d9c. En tercera ronda, el torn del 4d9f, treballat però vam treure la rauxa del que som! I vam acabar la gran diada descarregant el pd6!
Moltes gràcies a tots, per tot, per tant. Hi som! Som GE!

Vam cloure les grandíssimes festes de Santa Tecla amb la Diada de La Mercè i el pilar caminant. A Les Cols vam plantar el 3d8 i el 2d8f. Finalment, vam enlairà el pilar caminant que, malauradament, al revolt d'entrada a la Plaça de la Font va caure.

Per l'herència, pel present i pel futur, ens mereixíem una Santa Tecla així!
Enhorabona a tota la Colla i gràcies a tots!!

SantaTecla15poster

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.