Imprimeix

Diada XXIII Aniversari Castellers de Sants

Els Xiquets de Tarragona estrenen el primer 2d8f de la temporada

Els Xiquets de Tarragona han actuat aquest matí al barri barceloní de Sants juntament amb els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sants.

Els matalassers han sortit de 2d8f, el primer de la temporada. Un castell que s'ha treballat una mica pels pisos de baix, però que s'ha descarregat sense complicacions. A continuació han fet el segon 3d8 del curs. L'estructura s'ha completat amb solvència i no ha suposat cap problema per als de la camisa ratllada. Quan s'havie d'iniciar la tercera ronda s'ha posat a ploure i la diada s'ha suspès.

El cap de colla dels Xiquets de Tarragona, Josep Maria Solé, ha lamentat no haver pogut estrenar el pilar de 6, cosa que espera poder fer la setmana que ve a Valls, en la Diada de Sant Isidre, on tampoc descarta "estrenar alguna cosa més". També ha explicat que ha decidit iniciar l'actuació amb el 2d8f perquè "és un castell que sóna confiança a la colla i a l'assaig de divendres ja s'havia assolit sencer".

Pel que fa a les altres colles, els Castellers de Sants han descarregat el 3d8, el 2d8f i el 4d8; mentre que els Castellers de Vilafranca han completat el 2d8f i el 3d9f. Com en el cas dels Xiquets, no han pogut actuar en tercera ronda per culpa de la pluja.

Imatge 2d8f (Paula Arbeloa)

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.