Imprimeix

Diada del Port 2016

Diada de rodatge dels matalassers al Serrallo

Els Xiquets de Tarragona han actuat aquest migdia al Port de Tarragona acompanyats dels Xiquets del Serrallo.

Els matalassers han afrontat una diada amb diverses baixes que han aprofitat per rodar diferents castellers de tronc. En primera ronda han descarregat un 3d8 amb solvència. A continuació ha sigut el torn del 4d8, un castell que ha quedat en intent: ha acabat cedint pels pisos superiors abans que l'enxaneta pogués fer l'aleta. Tot i això la colla s'ha refet i ha realitzat un 7d7 que no ha suposat cap complicació. A la ronda de repetició els Xiquets de Tarragona han descarregat un 5d7 tranquil i controlat en tot moment. Finalment els matalassers es disposaven a fer el pilar de 6, però l'espadat no pujava amb totes les garanties i han preferit desmuntar l'estructura quan l'acotxador ja s'havia col·locat. L'actuació s'ha tancat amb quatre pilars de 4.

Així, malgrat l'accident del 4d8, els Xiquets de Tarragona han completat una diada tranquil·la que ha servit per rodar a canalla i donar continuïtat a la colla. Josep Maria Solé, cap de colla dels Xiquets de Tarragona, ha explicat que tot i les dificultats se sentia satisfet de l'actuació, "ja que hi havia moltes baixes i s'han sabut resoldre sense problemes."

Per la seva banda els Xiquets del Serrallo han fet el 3d7a, intent desmuntat de 4d7a, 4d7a, 3d7 i p5c.

Fotografies de José Luis Sáez.

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.