Imprimeix

Festa Major Els Pallaresos 2016

Els Xiquets de Tarragona descarreguen la clàssica de 8 a Els Pallaresos

Aquesta tarda els de la camisa ratllada han actuat a Els Pallaresos juntament amb els Castellers d'Altafulla i els Nois de la Torre. La diada ha començat amb uns minuts de retard perquè havia un cotxe aparcat al mig de la plaça i el seu propietari no apareixia. Finalment l'actuació s'ha pogut iniciar sense problemes.

Els Xiquets de Tarragona han obert la diada amb el seu dotzè 2d8f, que ha sigut molt plàcid i no ha suposat cap problema. A continuació han intentat el 3d9f que han tirat a baix quan els dosos ja estaven col·locats perquè s'estava tancant pels pisos superiors. Per això s'ha decidit fer el 3d8 i agafar més confiança per poder posar un folre i pujar el castell un pis més. En tercera ronda s'ha completat el 4d8. Un castell amb bones mides i pausat en tot moment. Finalment, els matalassers, han intentat el pilar de 6, que no s'ha pogut carregar per segons, ja que ha cedit quan l'enxaneta s'estava col·locant.

El cap de colla dels Xiquets de Tarragona considera que "la diada no és dolenta" però no s'ha mostrat del tot content per no haver pogut assolir el 3d9f i el pd6. Tot i això creu que les sensacions i els resultats han sigut "positius per poder encarar Sant Magí amb garanties. 

Quan ha finalitzat la diada el President dels Xiquets de Tarragona, Xavier Sabat, ha descobert una placa. Cal recordar que l'any passat els matalassers van fer la plaça de Els Pallaresos de nou, descarregant el 3d9f.

Fotografia d'Eloisa Ruiz.

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.