Imprimeix

Concurs de Castells 2016

L'esforç i la feina no es mostra al Concurs

Els Xiquets de Tarragona iniciaven el Concurs de Castells de Tarragona amb l'objectiu de descarregar la tripleta màgica.

Els del carrer Santa Anna han obert la seva actuació amb un treballat 3d9f a la descarregada que ha patit en diversos nivells del tronc. En segona ronda, els de la camisa ratllada han realitzat un intent desmuntat de 4d9f i han decidit apostar pel mateix castell en 3a ronda. Aquest cop però, ha caigut quan la canalla ha iniciat a desmuntar l'estructura ja que no ho ha vist clar per carregar el castell. Finalment, els Xiquets han descarregat un 4d8 de circumstàncies i han realitzat un vano de 5 per acomiadar la diada.

El cap de colla dels matalassers, Josep Maria Solé, indicava que no estava gens content amb l'actuació i es mostrava molest amb l'organització del concurs per no haver deixat un breu temps de marge per triar castell de 4a ronda tot just després de la caiguda del 4d9f. Aquest fet ha provocat que la Colla perdés la ronda.

La bona notícia arribava de la mà de l'equip de Grallers i Timbalers de la Colla ratllada, que han aconseguit el segon premi del Concurs, per darrera de la Colla Vella Xiquets de Valls i dels Xiquets de Reus.

Els matalassers comencen setmana de vacances i no tornaran  a actuar fins el 15 d'octubre.

https://www.youtube.com/watch?v=3NlGwpcXx5g

 

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.