Imprimeix

Concurs Dibuix XdT "El fet castellers dels menuts"

Concurs Dibuix XdT "El fet castellers dels menuts"

La nostra Colla, en el marc dels actes d'aniversaris que enguany celebrem i que presentarem properament, hem organitzat, per a les escoles de la ciutat, un concurs de dibuix.

El concurs està destinat als alumnes de P4 i P5 d'Educació Infantil i als de 1r i 2n de Cicle Inicial d'Educació Primària i, sota el títol "el fet castellers dels menuts", es pretén donar a conèixer i apropar-los el fet casteller, contribuir a difondre els valors intrínsecs a la nostra tradició i, sobretot, apostar per la història castellera de la ciutat fent partíceps de la mateixa als més menuts a traves d'aquesta activitat a les escoles.

A dia d'avui ja comptem amb gairebé uns 600 participants de diferents escoles de la Ciutat que, junt amb una explicació i mostrant els elements típics dels castells i de la Colla castellers Xiquets de Tarragona, passen una molt bona estona fent els seus dibuixos.

El concurs, que es resoldrà el 15 de juny, donarà lloc a una exposició que farem al pati d'assaig i que s'inaugurarà el dia 23 de juny, coincidint amb un munt d'activitats per a la canalla de la Colla i de tota la ciutat que es farà a la Plaça del Rei i que properament tindrem més informació.

Per les escoles de la nostra ciutat ja corre la Història i tradició matalassares!!

 

Cartell Concurs dibuix

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.