Imprimeix

Realitzada l'Assemblea Tècnica del 2013

Publicat a Notícies

AssembleaXiquets

L'assemblea extraordinària celebrada aquest passat dissabte a la tarda, va ratificar, tal com es preveia, Roger Peiró en el càrrec de cap de colla, de manera que continuarà al capdavant de l'entitat almenys una temporada més, i serà ja la cinquena consecutiva (es va estrenar en el càrrec la temporada 2010).

L'assemblea, a la que van assistir més de 120 matalassers, va aprovar també els pocs canvis presentats per Peiró en la seva junta tècnica de cara a l'any vinent, on Josep Maria Solé passa a ser adjunt al cap de colla, en substitució de Jeroni Bru, i on Oriol Salomó es convertirà en el nou cap de pinyes, rellevant en el càrrec a Hugo Vives. Pel que fa a l'equip de canalla, Oriol Peiró continuarà al capdavant.

En el seu informe, Roger Peiró va fer un balanç positiu de la temporada 2013, destacant rècords absoluts en el nostre historial com els 11 castells de nou que s'han assolit o els 55 de vuit pisos. Entre ells, destaquen els 15 dosos de vuit (cap colla n'ha fet tants aquest any). Malgrat no haver assolit l'objectiu del 5 de 9 per Tots Sants, Peiró prefereix quedar-se amb la "part positiva" d'aquella actuació i de la temporada, especialment el domini assolit amb el 3 de 9, que ha passat a ser el castell de sortida en les grans diades.

Respecte del 2014, la planificació tècnica preveu avançar tots els terminis tant com sigui possible, de manera que, per exemple, la intenció és intentar el 3 de 9, per primera vegada, abans de Sant Magí. Igualment, si el decurs de la temporada és l'adient, l'assalt a la gamma extra podria arribar pels volts de Santa Tecla. "S'assajarà el 5 de 9, però no serà l'únic".

Calendari

No events found

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.