Imprimeix

Medalla d’Argent

Medalla d’Argent ciutat de Tarragona

El vint-i-dos de setembre de 1977, set anys després de la reunificació, els Xiquets de Tarragona vam rebre la Medalla d'Argent de la ciutat.

Hom podria pensar que set anys són molt pocs perquè una entitat acumuli els mèrits necessaris per rebre un guardó així. El que és innegable és que hi tingueren a veure tres arguments irrefutables.

El primer és que els Xiquets de Tarragona portàvem en aquell moment, i avui encara, la motxilla de tota la tradició castellera de la ciutat, amb camises diferents però amb una línia històrica comuna.

El segon argument és el sacrifici que van fer molts castellers al renunciar, de manera forçada, a la seva camisa, la blava de la Vella i la morada de la Nova, per iniciar un projecte casteller amb la ratllada dels nous Xiquets reunificats.

El tercer, la importància dels castells en la cultura popular i en la societat tarragonina independentment del nivell que hagin tingut en cada període històric.

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.