AVÍS LEGAL


1. Objecte i acceptació de condicions generals per a l'usuari

La Colla Castellers Xiquets de Tarragona (en endavant Xiquets de Tarragona) ofereix als seus associats i seguidors així com a qualsevol altre persona interessada en els Xiquets de Tarragona i usuària d'Internet, de forma gratuïta, l'accés i informació general que apareix al web www.xiquetsdetarragona.cat

Els usuaris d'Internet que accedeixen al web dels Xiquets de Tarragona assumeixen voluntàriament i s'obliguen a respectar les normes d'utilització dels continguts de l'esmentat web, i per tals efectes accepten les condicions generals d'accés i ús que més endavant es ressenyen. Per aquesta raó, l'usuari és íntegrament responsable de la seva conducta tant mentre estigui accedint a la informació del web www.xiquetsdetarragona.cat, com després d'haver-hi accedit, essent l'únic responsable, davant dels Xiquets de Tarragona i tercers, de les conseqüències que es puguin derivar d'una mala utilització dels continguts, o de qualsevol informació no elaborada pels Xiquets de Tarragona o no publicada sota el seu nom de forma oficial. De manera especial, els Xiquets de Tarragona rebutgen qualsevol responsabilitat pel que fa a la informació continguda pel que fa a la informació continguda a les pàgines web de terceres persones connectades per mitjà d'enllaços (links), autoritzats o no, a la pàgina web dels Xiquets de Tarragona.

2. Responsabilitat única de l'usuari

L'accés al portal www.xiquetsdetarragona.cat, així com la informació, continguts i serveis que s'hi ofereixen, hauran de ser utilitzats per l'usuari de conformitat amb la legislació vigent i aplicable en matèria i bona fe. L'usuari s'obliga a complir l'anterior i a no dur a terme cap conducta prohibida respecte dels continguts del lloc web, així com es compromet a no utilitzar amb fins prohibits ni/o il•lícits cap dels continguts, fotografies, informació, etc. que apareixen a la web i que en qualsevol forma o manera puguin perjudicar o danyar la imatge dels Xiquets de Tarragona o el mateix funcionament del web, així com, directa o indirectament, a qualsevol tercer. Qualsevol infracció d'aquestes condicions generals pot donar lloc a procediments extrajudicials o judicials civils o penals que corresponguin contra l'usuari.

3. Hiperenllaços

Amb caràcter general, no es permetrà reproduir de cap manera, ni tan sols mitjançant hiperenllaç, el web dels Xiquets de Tarragona ni cap dels seus continguts, si no és amb autorització expressa, escrita i conferida per persona dels Xiquets de Tarragona amb poder suficient a tals efectes.

4. Relacions amb altres webs

El web dels Xiquets de Tarragona inclou enllaços amb altres webs gestionades per tercers amb objecte de facilitar l'accés de l'usuari a informació bescanviable a través d'Internet. No obstant això, els Xiquets de Tarragona no es responsabilitzen de l'existència d'enllaços entre els tercers i d'altres webs alienes als Xiquets de Tarragona. Els enllaços facilitats a la web dels Xiquets de Tarragona tenen finalitats informatives per a l'usuari del portal, però en cap cas situa als Xiquets de Tarragona en una posició de part ofertant dels serveis i/o informació que es puguin oferir per tercers a través dels enllaços.

5. De propietat intel•lectual

Tant pel que respecta al disseny del portal com pel que fa referència a tots els seus continguts, hi regeix la legislació aplicable en matèria de propietat intel•lectual i industrial, nacional i internacional. Per aquesta raó, queda terminantment prohibida l'explotació total o parcial de qualssevol dels continguts (text, logo, imatges, dissenys, etc.) que apareixen al portal dels Xiquets de Tarragona, així com la còpia, reproducció, adaptació, modificació, comunicació pública i/o qualsevol altra acció que comporti l'ús dels continguts del portal si no és amb la prèvia aprovació dels Xiquets de Tarragona que, en tot cas, haurà de ser expressa, per escrit, i conferida per persona amb facultats suficients. Qualsevol infracció d'aquests drets pot donar lloc a les accions extrajudicials o judicials civils, penals o administratives que corresponguin.

Els Xiquets de Tarragona, sense necessitat d'avís previ, es reserva el dret d'actualitzar, modificar, limitar o eliminar el contingut, estructura, disseny, serveis i condicions d'accés i/o ús del web www.xiquetsdetarragona.cat, en cas de produir-se'n un mal ús o sempre que ho estimi oportú.

El web dels Xiquets de Tarragona no té finalitat comercial. Per tant, qualsevol informació de compra/venda que hi surti publicada, ja sigui pròpia o de tercers, és merament informativa.

La major part de les imatges de www.xiquetsdetarragona.cat han estat cedides pels seus propietaris per a ser reproduïdes a www.xiquetsdetarragona.cat i no poden ser usades per tercers sense el consentiment exprés dels seus propietaris.
La legitimitat dels drets de propietat intel•lectual o industrial corresponents als continguts aportats per tercers és de l'exclusiva responsabilitat d'aquests.

6. Exempció de responsabilitat

Els Xiquets de Tarragona, en cap cas seran responsables de les circumstàncies que seguidament es relacionen, a títol enunciatiu i no limitatiu, ni tampoc dels danys que se'n puguin derivar, tota vegada que ni pot ni ha de garantir-les:

a)possibles errors de seguretat que es poguessin produir pel fet d'utilitzar ordinadors infectats per virus informàtics i la conseqüent transmissió d'aquests degut a l'accés, ús o examen del lloc.

b) ús per part de tercers d'elements propietat dels Xiquets de Tarragona que confonguin la seva personalitat, així com el incompliment de les seves obligacions contretes en relació als convenis, contractes o serveis prestats als usuaris de www.xiquetsdetarragona.cat.

c) infraccions dels drets de propietat industrial i intel•lectual per part de tercers.

d) defectes als serveis o errors als continguts del web, tals com la disponibilitat, continuïtat, accés, manteniment i actualització.

f) manca de funcionament de la web o d'algun dels seus serveis.

g) conseqüències derivades del mal funcionament del navegador o per l'ús de versions no actualitzades d'aquest.

 

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/ Santa Anna 1
43002 Tarragona
www.xiquetsdetarragona.cat
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.