Imprimeix

Tarragona, ciutat de castells

Publicat a Notícies

Foto 111

Els Xiquets promocionem els castells com a atractiu turístic de Tarragona conjuntament amb la Colla Jove.

Aquest dijous s’ha presentat la campanya ‘Tarragona, ciutat de castells’, que pretén promocionar la nostra tradició com a atractiu turístic de la ciutat. La iniciativa ha estat impulsada conjuntament pels Xiquets i la Colla Jove, i compta amb el suport del Patronat Municipal de Turisme.

D’aquesta manera, entre el 24 i el 30 de juny, Tarragona viurà intensament els castells amb nombroses activitats obertes tant a turistes com a ciutadans en general: assajos, tallers, escola de castells, visites guiades i actes socials de les colles... Per exemple, dues activitats que s’han programat són una visita guiada castellera amb vermut a la plaça del Rei, i un assaig de tarda per acabar sopant amb els castellers. També hi haurà mostres, audiovisuals i xerrades.

L’activitat central de la setmana, com no podia ser d’altra manera, serà una actuació castellera en què prendrem part totes dues agrupacions, Xiquets i Colla Jove, el dissabte 29 de juny a les 19 hores a la plaça del Rei.

A la presentació d’aquesta han estat presents la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patrícia Anton; el president dels Xiquets de Tarragona, Enric Seritjol; i el cap de colla de la Jove, Jordi Sentís.

Tots tres han destacat que els castells han de ser potenciats com a actiu turístic de la ciutat i, en concret, els dos representants de les colles han coincidit que “al marge de la rivalitat castellera, a l’hora de promocionar Tarragona no ens ha costat gens posar-nos d’acord”. 

Calendari

No events found

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.