Imprimeix

Els Xiquets signem un conveni amb Banc de Sabadell per millorar el local del carrer Santa Anna

Publicat a Notícies

 DSC7839

La Colla Castellers Xiquets de Tarragona i el Banc de Sabadell hem signat aquest divendres un conveni de col·laboració per valor de 8.000 euros que l'entitat castellera destinarà a millorar el seu local d'assaig.

En el marc de l'actual crisi econòmica i social, l'acord neix de l'objectiu comú tant dels Xiquets com del Banc de Sabadell de mantenir i fomentar la col·laboració i la cohesió social mitjançant el fet casteller. En aquest acord concret, es pretén millorar el local social de la colla per tal de conservar el seu important paper en el lligam i arrelament d'aquest significatiu element cultural.

Cal destacar que la Colla Castellers Xiquets de Tarragona és la colla degana de Tarragona des del segle XIX i que el seu local està ubicat al casc antic de Tarragona, un antic convent de la ciutat propietat del municipi. Aquestes característiques el converteixen en un recinte històricament atractiu que comporta una gran dificultat envers el seu manteniment.

Inicialment, l'acord tindrà una durada de dos anys que finalitzarà el 31 de desembre de 2014 però que podrà ser prorrogat arribada aquesta data.

Els Xiquets agraïm al Banc de Sabadell la seva considerable ajuda que ens servirà per millorar i continuar creixent com a colla.

 

Calendari

No events found

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.