Imprimeix

#TotsSomlesCols

Publicat a Notícies

‘Tots som les Cols’, la campanya dels Xiquets de Tarragona de cara a Sant Magí

Els Xiquets de Tarragona han posat en marxa aquest dilluns, 1 d’agost, la seva campanya institucional de cara a la diada de Sant Magí del proper 19 d’agost. Sota el lema “De la pinya a l’aleta: tots som les Cols” (en referència a la mítica plaça on té lloc l’actuació), la campanya pretén fer palès que els ambiciosos objectius que es planteja la colla per la seva Festa Major Petita només seran possibles amb la implicació incondicional de tots els membres de la colla, sigui quina sigui la seva posició en el castell.

El fil conductor de la campanya són una sèrie d’originals cartells (dels quals avui ha vist la llum el primer) que volen plasmar, en una imatge, aquest concepte de ”Tots som les Cols”. Al costat d’aquests cartells, però, els Xiquets han preparat diverses iniciatives i sorpreses, tant a les xarxes socials com presencials, que s’aniran desvelant conforme arribi el moment.

A banda dels cartells, la campanya consta d’un conjunt d’accions i iniciatives que pretenen dinamitzar socialment l’entitat en aquestes setmanes prèvies al gran dia, així com motivar als castellers, tant als que porten setmanes assistint regularment a assajos i actuacions com també a aquells que aquesta temporada encara no han tret la faixa de l’armari.

La primera d’elles arribarà en l’assaig d’aquest dimarts, 2 d’agost, a partir de les 20.30 al seu local del carrer Santa Anna, i durant el qual s’estrenarà un photocall temàtic que servirà per a què els castellers es facin una fotografia que posteriorment podran fer servir com a imatge de perfil a les xarxes durant aquestes setmanes, de manera que contribuiran a general l’ambient previ d’il·lusió i mentalització propi de les grans diades.

Una altra original iniciativa arribarà en l’assaig de divendres 12 d’agost, que els ratllats realitzaran a la plaça del Rei, i durant el qual se celebrarà el “I Concurs de Camises d’Assaig”, en el qual es premiaran diverses categories relacionades amb l’atreviment o l’originalitat de les camises que els castellers portin posades durant aquella sessió. Un assaig que, a més, s’acabarà amb sopar en forma de frankfurt per a tots els assistents.

Aquestes dues no són, però, les úniques accions que inclourà la campanya. N’hi ha moltes altres (alguna d’elles veurà la llum aquesta mateixa setmana) que la colla del carrer Santa Anna prefereix guardar-se com a sorpresa per als seus castellers.

No és cap secret que els matalassers, tot i haver-se trobat amb algun contratemps en el primer tram de temporada, aspiren a revalidar la seva condició de colla de gamma extra en la diada de Sant Magí, un ambiciós pla que necessita de la col·laboració de tots els seus castellers i simpatitzants. Per això la colla els convoca a tots als assajos generals d’aquest mes d’agost, que estan també oberts a tots els aficionats castellers i a la ciutadania de Tarragona en general.

Calendari

No events found

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.