Imprimeix

Concurs de Castells 2016

Publicat a Notícies

3 assaigs. 1 concurs. Donem la cara. Arriba una de les fites més importants del món casteller i per tot el que representa vestir la camisa ratllada amb la tau al pit hem de demostrar l’orgull i la raça matalassera units. Som els Xiquets de Tarragona.

ASSAIGS

La clau de diumenge passa per fer 3 bons assajos. I això només ho aconseguirem omplint el pati. Proves, proves i més proves per fer els millors castells. Porteu amics, truqueu a aquells que fa temps que no passen pel local. Diumenge serem l’objectiu de milions de mirades i no podem fallar a la història de la nostra camisa.

  • Dimarts 27 - 20:30h
  • Dijous 29 - 20:30h
  • Divendres 30 - 22:00h

La canalla assajarà el dimarts i el divendres 1h abans. Veniu a donar un cop de mà.

ENTRADES

La Colla disposa de 15 entrades dobles per a aquesta edició del Concurs, que es sortejaran al pati. NOMÉS PODRAN PARTICIPAR MEMBRES DEL CENS ACTIU DE LA COLLA. Durant aquesta setmana, cada dia d’assaig es farà un llistat diferent (un per cada assaig). Cada membre es podrà apuntar un cop per assaig. És a dir, si un membre ve els 3 assajos, tindrà 3 números. El que vingui el divendres només podrà disposar d’un número al llistat del divendres. Les entrades es sortejaran divendres després de l’assaig.

SAMARRETES

Divendres després d’assaig es repartiran samarretes roses als assistents que no tinguin camisa ni samarreta negra de nouvinguts. No es donarà cap samarreta a cap casteller, només als acompanyants que vinguin a assajar. D’aquesta manera, podran accedir amb nosaltres al Concurs. Si encara en sobren (les samarretes són limitades), el diumenge al matí es repartiran més samarretes als que vinguin amb nosaltres amb faixa i pantalons per tal de col·laborar en les pinyes.

LOGÍSTICA

Aquest horari serà molt estricte ja que així ens ho demana l’organització:

8:15. Convocatòria al punt de trobada (Parc de la Ciutat). Informarem del punt exacte de seguida que ho sapiguem.

8:45. Inici cercavila. Entrarem els darrers a plaça.

10:00. Inici Concurs. Si totes les colles actuen en solitari (castell inferior al 4d9f), serem els novens en actuar, després dels Nens del Vendrell i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Cal estar molt atents a les indicacions de l’equip tècnic per evitar penalitzacions. En cas de fer castell de 8, actuarem a l’inici de la ronda en actuació simultània.

CONCURS DE DISSABTE

Aquest any col·laborarem amb les pinyes dels Al·lots de Llevant. Entrarem a fer un cop de mà dissabte amb la seva samarreta. Aviat us informarem del contacte i lloc de recollida.

ENLLAÇOS D’INTERÈS

Us deixem l’enllaç oficial del Concurs de Castells per si teniu cap dubte de cara a la cita del cap de setmana.

http://www.concursdecastells.cat/

Qualsevol cosa també la podeu consultar a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Calendari

No events found

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.