Imprimeix

Els Xiquets de Tarragona estrenem el pilar de 6 a Sants

Publicat a Notícies

              
 
Els Xiquets de Tarragona hem actuat aquest diumenge la migdia a la diada del XXIV Aniversari dels Castellers de Sants. És el quart any consecutiu que els matalassers participem en aquesta actuació, on a més dels borinots hem compartit plaça amb els Capgrossos de Mataró.
 
Un sòlid 4 de 8 ha estat el castell de sortida dels Xiquets, amb alguns canvis als pisos inferiors, igual que el còmode 3 de 8 que hem completat a segona ronda. Després hem descarregat el 7 de 7, una estructura que ens ha permès rodar a diversos components del tronc. L'actuació l'hem tancat amb el primer pilar de 6 de la temporada, que hem descarregat amb autoritat.
 
El cap de colla, Sergi Feijoo, ha destacat l'estrena del pilar de 6, així com "el gran nombre de camises que s'han desplaçat fins a Barcelona". 
 
D'altra banda, els Castellers de Sants i els Capgrossos de Mataró han completat la mateixa actuació, el 3 de 8, el 4 de 8 i el 2 de 7.
 
Els matalassers actuarem dissabte vinent a la tarda a la Diada de Sant Isidre a Valls i diumenge al migdia a la Diada del Centre Cultural al Morell.
 

Calendari

No events found

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.