Imprimeix

Els Xiquets de Tarragona tornen a descarregar el 4d8a i el pd7f a Torredembarra

Publicat a Notícies

Els Xiquets de Tarragona hem actuat aquest migdia a Torredembarra acompanyats dels Nois de la Torre, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Nens del Vendrell.
 El principal objectiu era descarregar el 3d9f, castell que hem hagut de desmuntar en segona ronda quan entraven dosos, l'estructura no oferia les bones sensacions dels assajos i hem optat per la prudència i per evitar ensurts. 
Els Xiquets hem obert l'actuació amb el 4d8a que no completàvem des del juliol. Castell molt ferm pels pisos inferiors, però que s'ha tancat una mica per dalt. Tot i això l'hem pogut descarregar sense moltes complicacions. A continuació hem optat pel 3d9f, castell que hem desmuntat, ja que no presentava molt bones mides. El cap de colla Sergi Feijoo, ha assegurat que "no s'ha mostrat la feina feta a assaig amb aquesta estructura." 
 Tot i aquest entrebanc hem descarregat, després, el 5d8 i el 3d8 amb solvència i el pd7f. L'espadat, que no descarregàvem des de Sant Joan, l'hem hagut de treballar a la sortida de l'enxaneta, però ha mostrat un bon estat de forma.
Feijoo ha assegurat que "la decisió de tirar a baix el 3d9f l'han pres perquè no volíem caure." També ha afegit que "ja tenim ganes d'assolir-lo i ensenyar-lo a plaça, tot i que sense pressions."

Calendari

No events found

Horaris

Assaig general
Dimarts: de 20.30h a 22.30h
Divendres: de 22.00h a 00.00h

Assaig de canalla
Dimarts: de 19.30h a 20.30h
Divendres: de 20.30h a 21:30h


Secretaria
Dimarts: de 19:00 a 20.00h
Divendres: de 20.00h a 21.30h

medalla-plata  ortogada  Castells Patrimoni de la Humanidad - UNESCO

Patrocinadors

Estrella  Repsol  Ematsa
Diputació Tarragona  TrasguTIC

Contacte

Colla Castellers Xiquets de Tarragona
C/Santa Anna, 1, 43003 Tarragona
Tel: 977239699 

Web: www.xiquetsdetarragona.cat
Premsa:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Colla: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.